Een professionele aanpak!

Zonder omwegen. Dit typeert de dienstverlening van AA Lease. Als universele en onafhankelijke leasemaatschappij beheert AA Lease ruim 10.000 leasecontracten voor haar klanten. Al sinds 1969 ontzorgen wij klanten op het gebied van mobiliteit en wagenparkbeheer. De professionele aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij meerdere malen zijn uitgeroepen tot dé beste leasemaatschappij van het jaar.

AA Lease biedt maatwerk op het gebied van mobiliteit. Of het nu gaat om een enkele auto of om een wagenpark met honderden auto’s. Het beheer van het wagenpark wordt volledig naar wens verzorgd. Wij streven naar een duurzaam en kostenefficiënt wagenpark voor de klant, waarbij elektrische, hybride en deelauto’s ook onderdeel van het pakket kunnen zijn. In onze dienstverlening staat de klant centraal en investeren wij in duurzame relaties met klanten en medewerkers.

AA Rental is dé onafhankelijke autoverhuurmaatschappij en het zusterbedrijf van AA Lease. Door de jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zakelijke én particuliere autoverhuur garandeert AA Rental flexibele mobiliteit onder alle omstandigheden. Met tien vestigingen is AA Rental altijd in de buurt en met een wagenpark van ruim 850 auto’s is er altijd een auto naar u wens. Zo heeft u keuze uit vele modellen, van een kleine stadsauto tot aan een grote bedrijfswagen met laadklep.
Reserveren gaat eenvoudig via Click & Drive, https://www.aarental.nl/clickdrive/
Zonder omwegen de beste mobiliteit!