KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van procesinstrumentatie voor alle denkbare industrieën. In Dordrecht is KROHNE Altometer dagelijks met ruim 500 medewerkers bezig met productieverbetering en innovatie van meetapparatuur. Zo hebben we met partners uit de industrie in de Duurzaamheidsfabriek de XCaliber geplaatst. Dit is een meetinstallatie gebouwd naar het voorbeeld van de EuroLoop kalibratiefaciliteit voor olie en gas in Rotterdam. Hierdoor kunnen bedrijven en scholen uit de regio gebruik maken van de technologie. Zo wordt onder meer naar de aansluiting tussen het bedrijfsleven en onderwijs gezocht.

Als maatschappelijk betrokken onderneming sponsort KROHNE dan ook graag de “Rotary Santa run 2018” in Dordrecht. Wij wensen alle deelnemers heel veel loopplezier en succes met het behalen van een mooi resultaat voor de gekozen goede doelen!