Comelit is een wereldspeler.
De multinational werd in 1956 opgericht in de regio Bergamo, Italië, als producent van deurintercom. In Val Seriana, waar het allemaal begon, staat nog steeds het hoofdkantoor.
Anno 2018 heeft Comelit 14 eigen vestigingen wereldwijd en wordt in 70 landen verkocht. Er zijn 5 ontwikkelcentra over de wereld waar systemen en producten worden ontwikkeld.

Comelit is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van systemen voor video-deurintercom, camerabewaking, inbraakbeveiliging, huisautomatisering, toegangscontrole en brandbeveiliging. Een uiteenlopend aanbod, maar een range met een doel!
De systemen zijn ontwikkeld om afzonderlijk te werken maar ook volledig geïntegreerd. De verschillende systemen vullen elkaar aan, geven gezamenlijk comfort en een veilige woning.

Op deze wijze verbindt Comelit woningen met bewoners. Voor veiligheid, gemak en duurzaamheid. Comelit helpt ouderen langer thuis te wonen, personen met een functiebeperking onbeperkt te laten functioneren, de veiligheid van gezinnen te vergroten en zorgt dat via de smartphone de
gebruiker of bewoner altijd in contact staat met de woning.
Zelfs aan de andere kant van de wereld kunnen zien wie er voor de deur staat!

In de visie van Comelit staat de mens altijd centraal. Deze benadering weerspiegelt zich in de zorg voor de medewerkers,
de organisatie van de werkomgeving, het partnerschap met leveranciers, distributeurs en de samenwerking met installateurs.
Alle schakels van de bouwkolom krijgen aandacht. Op die manier verbindt Comelit dus de belangrijke spelers in de markt met elkaar.
Samen zorgen voor een veiliger Nederland.
Een veiligere wereld!

Comelit verbindt.